Suchergebnisse

3 Ergebnisse

Sortierung:

Aufsatz(elektronisch)#131. Dezember 2022

Fermentation and diet diversity: Biochemical and functional properties of fermented mango (Mangifera Indica L) pulp flour

In: European food science and engineering, Band 3, Heft 2, S. 44-51

ISSN: 2717-9869

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Aufsatz(elektronisch)#226. Juli 2023

Microbiological and physicochemical properties of fermented and unfermented sweet potato flour

In: European food science and engineering, Band 4, Heft 1, S. 1-9

ISSN: 2717-9869

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft

Aufsatz(elektronisch)#331. Dezember 2023

Healthy food design and early childhood nutrition: Nutritional and food safety assessment of fermented and malted multi-grains instant weaning porridge fortified with defatted pumpkin (Cucurbita pepo) seed flour

In: European food science and engineering, Band 4, Heft 2, S. 61-74

ISSN: 2717-9869

Verfügbarkeit an Ihrem Standort wird überprüft